Caner Erkin Asena Atalay - Caner Erkin'den fena intikam Asena Atalay şoke oldu ... / Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre.

Caner Erkin Asena Atalay - Caner Erkin'den fena intikam Asena Atalay şoke oldu ... / Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre.. 7 yaşındaki oğulları çınar'ın aylık 50 bin liralık okul. Eski eşi asena atalay'ın oğlu çınar'a iyi bir anne olamayacağı iddialarında bulunan caner erkin, oğlunu velayetini almak için mahkemeye de önemli kanıtlar bildirmiştir. Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı.

Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Asena atalay'ın evlilik sürecinde üçüncü kişilerle birlikte olduğunu söyleyen caner erkin, oğlu çınar'ın masraflarını da geciktirmeden karşıladığını belirtmişti. Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davasında hakim i̇syan etti gerginlik yaşandı beta. Caner erkin ile asena atalay arasındaki velayet davasında son sözü alan çiftin oğulları çınar, erkin'in yeni eşi şükran ovalı'yı çok sevdiğini, birlikte güzel beşiktaşlı futbolcu caner erkin oğlu çınar'ın (7) velayetini almak için eski eşi asena atalay'a 2017'de açtığı davada 'sosyal inceleme raporu'.

Asena Atalay, Caner Erkin'in mutluluğuna gölge düşürmekte ...
Asena Atalay, Caner Erkin'in mutluluğuna gölge düşürmekte ... from i.sabah.com.tr
Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya caner erkin katılmazken, asena atalay ise hazır bulundu. Araya giren hakim, bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir dedi.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi caner erkin hakkında bir takım suçlamalarda bulundu.

Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya davalı asena atalay avukatıyla birlikte katılırken, caner erkin'i avukatları temsil etti. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor. Eski eşi caner erkin ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sürekli olarak ortaya farklı iddialar atarak soluğu mahkeme kapısında alan asena atalay yine durmadı! Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Caner erkin oyuncu şükran ovalı ile evlenince kıyamet koptu. Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davası sonuçlandı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı. Evlilikleri sırasında beykoz'da birlikte yaşayan ikili, boşanma davasından.

Aile hukuk mahkemesi'nde görülen davaya atalay, avukatı beyza sındıraç ile birlikte katıldı. Araya giren hakim, bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir dedi. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Asena atalay'dan bir çocuğu olan caner erkin, vekalet için açtığı davada eski eşini ağır şekilde suçladı.

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay'ın birikmiş ...
Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay'ın birikmiş ... from i.sozcu.com.tr
Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Geçtiğimiz günlerde nafakanın ödenmediğini söyleyerek 120 bin tl'lik bir icra takibi başlatan asena atalay'ın yeni isteklerinin. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı. Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davası sonuçlandı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in, oğlu çınar erkin'in velayetinin eski eşi asena atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi.

Toplam 178 asena atalay caner erkin haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır.

Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Saklambaç'ta yer alan haber göre; Caner atalay dün gece yaptığı açıklamada asena atalay'ın kendini evli iken. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Asena atalay'dan bir çocuğu olan caner erkin, vekalet için açtığı davada eski eşini ağır şekilde suçladı. Her ne kadar boşanmış olsalar da, çiftin bu evlilikten doğan bir çocukları var. Araya giren hakim, bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir dedi. Eski eşi asena atalay'ın oğlu çınar'a iyi bir anne olamayacağı iddialarında bulunan caner erkin, oğlunu velayetini almak için mahkemeye de önemli kanıtlar bildirmiştir. Nafakasının artırılması yönünde atalay'ın avukatının açıklamalarına tepki gösteren caner erkin, içini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile döktü. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Asena atalay'ın oğlu için aylık 50 bin tl istediği nafaka davasında, caner erkin'in mali sosyal durumunu araştıran mahkemeye, beşiktaş cevap vermedi. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı.

Caner erkin asena atalay'dan ayrıldıktan sonra oyuncu şükran ovalı ile evlenmiştir. En son asena atalay eski eşi beşiktaş'ın yıldız oyuncusu caner erkin'e icra takibi başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde nafakanın ödenmediğini söyleyerek 120 bin tl'lik bir icra takibi başlatan asena atalay'ın yeni isteklerinin. Eski eşi caner erkin ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sürekli olarak ortaya farklı iddialar atarak soluğu mahkeme kapısında alan asena atalay yine durmadı! Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor.

Caner Erkin'in Asena Atalay'a Açtığı Velayet Davası ...
Caner Erkin'in Asena Atalay'a Açtığı Velayet Davası ... from foto.sondakika.com
Beykoz'daki cam evin kirasını ödemeyen caner, asena atalay'ı evden tahliye ettirdi. Caner erkin, iddiaya göre asena atalay'ı kendisi ve çocuğu için verdiği nafakayı babasına aktarmakla suçladı. Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu. Toplam 178 asena atalay caner erkin haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. 7 nisan günü i̇stanbul 14. Caner erkin ve asena atalay arasında sular bir türlü durulmuyor. Asena atalay'ın evlilik sürecinde üçüncü kişilerle birlikte olduğunu söyleyen caner erkin, oğlu çınar'ın masraflarını da geciktirmeden karşıladığını belirtmişti. Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen atalay'ın avukatları arasında sinirler sık sık gerildi.

Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti.

+ beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin ile anlaşmalı boşandığı eşi asena atalay arasındaki velayet davasına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Türk magazin dünyasının şüphesiz ki en olaylı çifti caner erkin ve asena atalay 2010 yılında evlenmiş, bir de çocukları olmuştu. Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen atalay'ın avukatları arasında sinirler sık sık gerildi. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin'in asena atalay'a yönelik açtığı davada çocuğunun kendisinde kalması gerektiğini savunurken. Her ne kadar boşanmış olsalar da, çiftin bu evlilikten doğan bir çocukları var. Asena atalay'ın oğlu için aylık 50 bin tl istediği nafaka davasında, caner erkin'in mali sosyal durumunu araştıran mahkemeye, beşiktaş cevap vermedi. Asena atalay caner erkin ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Eski eşi caner erkin ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sürekli olarak ortaya farklı iddialar atarak soluğu mahkeme kapısında alan asena atalay yine durmadı! Caner erkin oyuncu şükran ovalı ile evlenince kıyamet koptu. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Asena atalay, eski eşi caner erkin'in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açmıştı. Kanal d'de magazin programı sundu.

Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor caner erkin. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler.

Posting Komentar

0 Komentar